La Tunateca és un concepte gastronòmic diferent i «pioner» on els principals xefs del país podran donar a conèixer les propostes que ofereixen als seus restaurants amb aquest peix, mostrant diferents tècniques i preparacions. També es difondrà entre els clients l'activitat de pesca sostenible i el consum responsable d'aquesta espècie.
Des de Balfegó defineixen l'espai com un 'showroom' allunyat del clàssic concepte de restaurant, ja que no hi haurà horaris per menjar. La carta conté més de 30 plats, que es renovaran periòdicament, i compten amb l'assessorament gastronòmic de Hideki Matshuisa, xef del Koy Shunka, i Marc Miró, xef del restaurant la Llotja.
El local, situat a la cruïlla de l'avinguda Diagonal i el carrer Muntaner, desenvoluparà una extensa agenda d'esdeveniments, amb cursos de cuina, tastos o demostracions de 'ronqueig' de tonyina –el tall de la peça-, considerat un art al Japó. El copresident del grup, Pere Vicent Balfegó, explica que la Tunateca «divulgarà la tonyina roja calera».
respostes a "El Grup Balfegó obrirà la setmana vinent a Barc..."