Aquest dilluns, el xef calero Marc Miró acompanyat pel xef japonès Hideki Masushita van realitzar, a l'espai polivalent de Madrid Fusión, un mà a mà culinari amb dues visions diferents de la tonyina: d'una banda la cuina japonesa i de l'altra la mediterrània. Per aquest dimarts i a l'auditori principal, la tonyina roja Balfegó serà protagonista amb la ponència ‘El millor sushi del món', a càrrec de Takayuki Otani.
«El nostre objectiu és donar a conèixer totes les parts de la tonyina» explica el copropietari del Grup Balfegó, Pere Vicent Balfegó, «i que tampoc s'hagi d'encaixar la tonyina només dins la cuina japonesa, per això hem mostrat una cuina més mediterrània, treballant amb parts que no són habituals com podria ser el paladar». En l'espai gastronòmic per excel·lència a l'Estat espanyol, el grup participa com a patrocinador principal amb un estand de degustacions.
respostes a "La tonyina roja Balfegó entra a les cuines de M..."