Els restaurants de la població ofereixen menús gastronòmics d'entre 25 i 30 euros, i els bars realitzen la ruta de tapes Tapamar amb un preu per tapa i beguda de 2,50 euros. Els qui participen en la ruta de la tapa blanca, podran votar la millor tapa i participar en el sorteig de vals de Tuna Tour, patrocinats pel Grup Balfegó, i de menús gastronòmics per a les pròximes jornades gastronòmiques. També es podran guanyar menús participant en el concurs fotogràfic d'Instagram etiquetant les imatges amb #peixblanc16 i #ametllademar, així com seguint el compte oficial de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar (@turismeametllademar).
«Aquest divendres iniciem les 6es Jornades de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja, amb la participació de bars i restaurants de la nostra vila, amb un objectiu molt clar: potenciar aquest peix de la nostra llotja, de proximitat i de qualitat» explica Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme. «Seran unes jornades més llargues del normal» explica «intentant aprofitar el festiu del 12 d'octubre». Llaó afegeix que «els dies 15 i 16 celebrarem la 32a edició de la Diada de l'Arrossejat –que enguany retorna als seus orígens–, recuperant el format tradicional de dissabte a la tarda, i el diumenge al matí tindrem la Diada Castellera».
Tota la informació de les Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat i del Peix de la Llotja es pot consultar a la web (www.visitametllademar.com), l'aplicació mòbil, les xarxes socials o a l'Oficina de Turisme.
respostes a "L'Arrossejat i el Peix de la Llotja són els pro..."