Els quatre municipis mariners inclosos a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. Així, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona, del 13 de febrer al 8 de març, restaurants d' Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita oferiran un seguit de deliciosos menús on es podrà tastar arròs amb galeres i carxofes, xarrups de galera, bunyols de galera casolans, tot plegat acompanyat de vins del territori com els garnatxa blanca, DO Terra Alta. A l'Ametlla de Mar els restaurants que hi participaran seran La Bambalina, Pescador, l'Alguer, Serra, Lorena, Mestral i Plaça Nova. "Aquestes jornades són una mostra del treball conjunt entre els municipis que ens hem agrupat com a viles marineres. Creiem que és la línia a seguir per potenciar l'atractiu gastronòmic i la qualitat de les nostres terres", subratlla Damià LLaó Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació.
respostes a "Comencen les II Jornades Gastronòmiques de la G..."
Deixa'ns un comentari
No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.
respostes a "Comencen les II Jornades Gastronòmiques de la G..."