Els quatre municipis mariners s'uneixen un cop més, sota el paraigua de la marca Terres de l'Ebre i amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació al territori, per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.
«La galera és un producte que fa uns anys no era comercial i hem aconseguit passar-ho a un actiu gastronòmic i donar-li un valor» exposa l'alcalde i regidor de Turisme, Jordi Gaseni. En aquesta línia apunta que «les jornades gastronòmiques no ajuden només a atraure visitants al territori sinó que també permet revalorar la galera i ajudar al sector pesquer a la comercialització».
Els restaurants participants han confeccionat diversos menús on, per exemple, es podrà tastar un caneló de galera, una ‘vichyssoise' de calçots amb galera, o un arròs de galeres i carxofa. Els vins del territori, com els de garnatxa blanca de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.
respostes a "Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera..."