L'Ametlla de Mar a Fitur
29 . Gen, 2015 a les 17:25Els quatre municipis mariners oferiran menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre. Encara que no és la primera vegada que s'organitza, aquest 2015, però, s'ha apostat per unificar les jornades en una única data i sota el paraigua de la marca Terres de l'Ebre. Un total de 46 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts. Les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'aquesta manera l'estada dels visitants al territori.
Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar: "és una satisfacció veure i comprovar com a través de la col·laboració público-privada es pot aconseguir amb aquestes jornades gastronòmiques la promoció de la galera, un producte tan nostre i de tanta qualitat".
Així, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, la regidora de turisme d'Alcanar, Mercè Fischer; l'alcalde i el regidor de Turisme de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí i Vicent Martí, respectivament; l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín, i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono, van ser els encarregats de presentar aquestes Jornades de la Galera.
respostes a "L'Ametlla de Mar a Fitur"