La galera es converteix en un atractiu gastronòmic gràcies a les Jornades de la Galera
13 . Mar, 2014 a les 14:56Així, els deu restaurants de l'Ametlla de Mar ( Bambalina, Bella Cala, Cafè Xa-vier, Cal Mansanet-Black Smith, Club Nàutic Kubala, El Pescador, l'Alguer, La Serra, Mestral i Plaça Nova), han ofert menús d'entre 25 i 35 euros amb propostes imaginatives amb la galera com a protagonista. Un menús que han convençut molts paladars.
"Estem molt satisfets de com han anat aquestes Jornades. Molta gent ha vingut a provar la galera, un producte desconegut per molts dels que ens visiten. És una de les Jornades, juntament amb les de la tonyina, que han tingut més èxit", explica Pere Escobedo, President del Club de la Gastronomia.
Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el gerent Damià Llaó, valora molt positivament aquestes jornades. "Han permès desestacionalitzar els visitants al municipi, revaloritzar la galera, en definitiva, estem molt satisfets" subratlla Llaó.
Cal recordar que aquesta proposta gastronòmica conjunta es suma a les altres jornades gastronòmiques que han tingut molta acceptació al municipi i que enguany encaren noves edicions. Estem parlant de les Jornades de la Tonyina Roja (1-12 maig), les del Peix Blau (6-15 de juny), i les del Peix de la Llotja (10-19 octubre) amb les respectives rutes de tapes pels bars de l'Ametlla de Mar.
respostes a "La galera es converteix en un atractiu gastronò..."