Berasategui, amb set, és el xef amb més estrelles Michelin i client del grup català des de fa temps. Berasategui és xef del restaurant que porta el seu nom a Lasarte (tres estrelles Michelin), el Lasarte a Monument Hotel de Barcelona (dues estrelles) i del MB situat al resort de luxe The Ritz-Carlton Abama (Tenerife) (dues estrelles), segons el comunicat. També assessora altres quatre restaurants més a Espanya, dos a Mèxic i dues a la República Dominicana.
Pere Vicent Balfegó, copresident del Grup Balfegó explica que, "aquest acord ens posicionarà dins del món de l'alta restauració, que és la nostra aposta. La tonyina és un producte que entra molt bé a la restauració japonesa però el nostre interès és el d'arribar a l'alta cuina occidental i amb un referent com Martín Berasategui esperem aconseguir-ho".
Per celebrar aquest acord, el cuiner va presentar aquest dijous un plat amb la tonyina com a ingredient principal: "olives verdes i negres amb tàrtar de tonyina vermella mediterrani".
Al setembre, l'empresa i Martín Berasategui presentaran davant la premsa el primer gran projecte, resultant d'aquest acord, que marcarà l'inici de la seva col·laboració per difondre les qualitats de la tonyina vermella. Tot pareix indicar que el cuiner també podria tenir alguna cosa a veure amb l'apertura la pròxima tardor de la gastroboutique del Grup Balfegó a Barcelona.
respostes a "El Grup Balfegó fitxa Martín Berasategui per di..."