Èxit de participació en la 31a edició de la Diada de l'Arrossejat
13 . Oct, 2015 a les 13:05El bon temps que va fer durant el matí, va fer que centenars de persones passessin pel Port Pesquer per gaudir de la jornada gastronòmica per excel·lència de l'Ametlla de Mar. Es van repartir 2500 degustacions, entre arrossejat i peix, considerant-ho una xifra rècord de les actuals edicions.
El concurs d'aquest plat típic va tenir una quarantena de participants, dividits en dos torns. Els guanyadors van ser Teresa Domènech, Rita Pereira, Juanjo Balfegó, Jose da Silva, Joan Sarau i Remei Llaó, que es van endur el premi de Mestres Arrossejaires, amb un xec de 150 euros i un trofeu per cadascú.
Durant l'entrega de premis, també es va lliurar el reconeixement a La Subhasta Espai Gastronòmic per ser el guanyador de la tapa del peix blau de la ruta Tapamar del juny.
La celebració de la Diada en aquest pont, i aprofitar per emmarcar-hi les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja, permet desestacionalitzar l'oferta turística del municipi. De fet l'ocupació ha crescut respecte als altres anys, tal com apunten des dels diferents establiments hotelers del municipi. I el balanç que en fan bars i restaurants, tant de la ruta de tapes com dels menús gastronòmics, també és molt positiva.
respostes a "Èxit de participació en la 31a edició de la Dia..."