XXI Diada dels Fideus
15 . Jun, 2015 a les 16:20En aquesta festa s'hi donà lloc el tradicional Concurs de Fideus Rossejats en el que prop de 40 cuiners no professionals o colles van lluitar pels premis que atorgà l'organització als millors "calderons de fideus" i els 150 € de premi corresponents. Els guanyadors van ser: Carmina Montserrat, Joan Bardí, Rafel Martí, David Brull, Rita de Castro i Elena Font.
A més, al llarg de tot el matí, a partir de les 10 i fins al migdia, es van servir cassoletes de fideus, tastets de peix i degustacions de vins DO terra Alta sota la fórmula de tiquets de degustació al preu únic de 5 euros(cassoleta de fideus rossejats 2 tastets de peix blau 2 copes de vi).
També es va aprofitar per fer el lliurament dels premis a millor Tapa Peix de la Llotja 2014 Pub Iru's, Premi millor Tapa Roja 2015, Pica-Pica,
Premi a la millor Tapa del Peix Blau 2015, La Subhasta Espai Gastronòmic.
Coincidint amb la Diada dels Fideus Rossejats, el port pesquer també acollí la Festa del Mar, organitzada per l'Estació Nàutica Costa Daurada, on es va poder gaudir de diverses activitats nàutiques a preus molt econòmics.
respostes a "XXI Diada dels Fideus"