Més de 3000 degustacions servides aquest diumenge en la 22a Diada dels Fideus Rossejats
13 . Jun, 2016 a les 11:17Segons l'Àrea Municipal de Turisme, organitzadora de l'esdeveniment, es van servir 1500 racions de fideus rossejats i 1500 més de tastets de peix blau. En total, 3000 degustacions servides en una Diada on el temps va acompanyar i va permetre gaudir un any més d'aquesta cita gastronòmica. «La gent que va baixar ahir al port va poder veure la grandíssima afluència de públic, molts visitants i gent del poble que van optar per passar el diumenge amb nosaltres per degustar el nostre peix i els nostres fideus» explica el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó.
En el concurs dels fideus rossejats aquest 2016 hi ha hagut un empat en un dels premis, un fet força insòlit, i els guanyadors Gina Bruin i Ruben Llaó es repartiran el premi de 150 € i obtindran un trofeu cadascun. La resta de premiats, amb 150 € i trofeu, van ser Pepe Gaget, Josep Iruela, Rosa Mari Pedrola, Carme Domènech i Batiste Martí. «La gent del poble no ens ha fallat i aquest empat entre els sis guanyadors fa que els participants s'ho treballin molt. S'ha de felicitar a tothom i agrair la participació» remarca Llaó.
Tot en una jornada on també hi va haver la cinquena edició de la Festa del Mar, organitzada amb l'Estació Nàutica Costa Daurada i on desenes de joves van gaudir de les diferents propostes nàutiques que l'Estació té entre la seva cartera de serveis. «Destacar també les empreses implicades en les activitats organitzades per donar un impuls a la promoció turística, davant de la que es preveu com una bona temporada turística» sentencia.
respostes a "Més de 3000 degustacions servides aquest diumen..."