Al llarg de tot el dissabte i diumenge al migdia es van repartir més de 350 quilos de tonyina roja en les 3500 degustacions elaborades al port pesquer de la població. Cal sumar-hi la venda de 1200 copes amb un primer tast de vi de la DO Terra Alta. La valoració és molt positiva per part de l'organització que comenta que «ha estat un èxit total».
El gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó, explica que «la gent ha continuat apostant en aquestes Jornades al Port de l'Ametlla de Mar i la veritat és que estem molt contents amb la resposta de públic». També comenta l'alta resposta que han tingut els menús gastronòmics i la ruta de tapes amb «una assistència que ha estat molt bona».
En l'acte inaugural, del passat dissabte al matí, hi va participar el cònsol general del Japó, Hiroyuki Makiuichi, el secretari d'Afers Exteriors i Unió Europea de la Generalitat, Jordi Solé, així com diverses autoritats i empresaris de les empreses col·laboradores en les Jornades Gastronòmiques.
Al llarg del cap de setmana va haver-hi diverses activitats musicals, com ara les actuacions de la Xaranga Suquet Calero, la batucada Kalakatà i el concert de Joan Rovira, així com tallers organitzats des del consolat japonès, com ara de 'kimono', de 'shogi' -escacs japonesos-, d'escriure el teu nom en japonès o per a nens -'origami' i jocs-.
respostes a "Gran afluència de públic en la Diada al Port qu..."