Més de 5.000 degustacions de tonyina roja servides en una exitosa Diada al Parc del Bon Repòs
02 . Mai, 2017 a les 17:00«En forma de maki, sashimi o tàrtar, però també amb cuina de pescadors, amb un romesco de tonyina, amb una bona picada», s'han servit 600 quilos de tonyina roja, explica l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni. Les actuacions musicals van completar l'agenda d'activitats de la Diada.
A més, Gaseni considera que les jornades funcionen com a aparador no només de la tonyina roja, sinó també de tots els productes gastronòmics que ofereix el poble. Tot i ser unes jornades prou noves, amb sis anys de vida i canvis en la seva organització, «tenen molt de ressò» dins i fora del territori.
Paral·lelament, i fins al 14 de maig, 16 restaurants del municipi ofereixen menús amb plats de tonyina cuinada de diferent manera: des de carpaccios fins a bombons de tonyina, amb arròs o com a farcit de canelons. A més, es pot degustar la tonyina roja amb la ruta de tapes de 19 bars de l'Ametlla de Mar.
respostes a "Més de 5.000 degustacions de tonyina roja servi..."