El sector de la restauració de l'Ametlla de Mar es perfecciona a l'Escola d'Hoteleria de Cambrils
28 . Mar, 2014 a les 13:49" El nostre objectiu és treballar perquè l'Ametlla de Mar sigui un destí gastronòmic de molta qualitat i el poder comptar amb la col·laboració d'aquesta Escola d'Hoteleria de referència al Territori és un luxe", subratlla Damià Llaó és el Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Per la seva part, Josep Margalef com a Xef del Restaurant del Molí dels Avis i membre del Club de la Gastronomia afirma que "aquest curs és molt profitós perquè t'ajuda a aprendre noves receptes i posar en valor els productes locals".
De fet, és el segon any que es realitza un curs amb col·laboració de l'Escola d'Hoteleria, l'any passat coincidint amb l'impuls de les rutes de tapes a la localitat es va realitzar un curs en aquesta direcció a Cambrils.
respostes a "El sector de la restauració de l'Ametlla de Mar..."