Periodistes russos especialitzats en gastronomia visiten l'Ametlla de Mar
14 . Nov, 2013 a les 14:40Els participants en aquets "presstrip", que és com s'anomenen aquests viatges de premsa, visitaran el port de l'Ametlla per tal de comprovar in situ la importància de la flota pesquera de la nostra població i de la qualitat del peix que es captura, tot seguit visitaran les instal·lacions del Grup Balfegó on se'ls informarà de la importància de la pesca d'aquest peix a la nostra població i de tot el procés des de la seva captura fins la seva exportació a tot el món. El Grup Balfegó els hi oferirà una demostració i degustació de la cuina de la tonyina roja.
Aquesta visita s'emmarca dins de tot un programa de estades als municipis més rellevants, gastronòmicament parlant, de Catalunya, i està organitzat per Turisme de Catalunya amb la col·laboració dels Patronats de Turisme de les Terres de l'Ebre i de l'Ametlla de Mar.
respostes a "Periodistes russos especialitzats en gastronomi..."