Dissabte 9 de juliol, el port de l'Ametlla de Mar va acollir una nova edició de la Diada dels Fideus Rossejats. Després de disset anys aquest plat sorgit a les embarcacions caleres gràcies a la inventiva dels mariners s'ha convertit en el protagonista d'una de les festes gastronòmiques i turístiques consolidades de la Cala. Quaranta- vuit cuiners aficionats van participar en el concurs mostrant les millors versions d'aquest plat on el peix i el brou són les claus de l'èxit. Des del Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar es van atorgar sis premis de 150 euros a Jordi Brull Vila, Joan Bardí, Amadeu Comes, Antonio Brull, Joan Argentó i Ingrid Borràs. De cinc de la tarda a prop de les nou del vespre, vora la Confraria de Pescadors, es van poder veure com cuinaven els participants i gaudir de degustacions de fideus. I és que des de Turisme s'afirma que es van repartir prop de 200 quilos.
"Aquesta Diada ja és un clàssic a l'Ametlla de Mar, una festa que ens permet promocionar la nostra gastronomia i cultura marítima. Enguany s'ha revalidat la participació d'anteriors edicions, de fet, inclús ha augmentat. Estic molt satisfet. A més, el temps ens ha acompanyat.", va explicar Vicent Martí, regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
La Diada dels Fideus Rossejats és una festa gastronòmica i mediterrània on mai manca la música vora la mar. Enguany la Xaranga La Farola, de l'Ametlla de Mar, va ser l'encarregada d'amenitzar la tarda.
respostes a "Fideus Rossejats amb gust calero a la XVIIa Dia..."
Deixa'ns un comentari
No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.
respostes a "Fideus Rossejats amb gust calero a la XVIIa Dia..."