Entre fogons
13 . Gen, 2012 a les 13:27La sepia ha estat la protagonista avui a l'entre fogons.
Al programa d'Entre Fogons d'avui hem parlat sobre els arrossos.
Avui hem parlat de la Tonyina. Com es cuinava tradicionalment la tonyina a l'Ametlla de Mar i q...
Avui a l'Entre fogons hem parlat de pastissos tradicionals del poble
Avui a l'Entre Fogons de la mà dels nostres col·laboradors hem conegut com preparar i cuinar la...
El tema principal del programa ha estat la cuina del rovelló i en menor mesura dels bolets, cos...
El tema del programa d'avui han estat les castanyes, els moniatos i sobre tot els panellets, to...
Aquesta setmana "l'Entre fogons" ha anat d'olives. Hem parlat en companyia de Carme Domènec i T...
Avui a l'Entre Fogons hem conegut diferents maneres de preparar el peix blau, en especial el s...
"El Polp" ha estat el protagonista del programa Entre Fogons, amb una gran varietat de plats i ...
Primer programa d'Entre Fogons que s'estrena aquesta temporada.
Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:
Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 453,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 310
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520
© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal
E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007