Comencen les 5es Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja
02 . Oct, 2015 a les 12:30Lluç, pop, congre, rap, gamba, calamar, llenguado, dorada o llagostí són alguns dels productes que es podran degustar durant aquestes jornades en els diferents establiments adherits, i que comptaran amb el maridatge de la DO Terra Alta.
Els participants a la ruta de la tapa blanca podran votar la millor tapa i participar en el sorteig de menús gastronòmics a les properes Jornades de la Galera i guanyar vals de Tuna Tour oferts pel Grup Balfegó.
Com a cloenda de les jornades, diumenge 11 d'octubre tindrà lloc a l'Ametlla de Mar la XXXI edició de la Diada de l'Arrossejat i del peix, on s'espera que al concurs hi participin 40 cuiners que optaran a sis primers premis de Mestres Arrossejaires.
Un dels plats forts de la festa serà la Diada Castellera de la colla local "Los Xics Caleros" i que comptarà com a colles convidades als "Xiquets del Serrallo" de Tarragona i els "Castellers de Vila-seca".
També tindrà lloc el 3r "InstameetlladeMar", la trobada dels seguidors de la popular xarxa social Instagram on podran participar i guanyar cap de setmana amb activitats al municipi.
Tota la informació de les jornades ja es pot consultar a la web i l'app de l'Oficina de Turisme.
respostes a "Comencen les 5es Jornades Gastronòmiques del Pe..."