Amb una planxa, un fogó d'inducció i dues hores de temps, la Gessamí i l'Ariadna van haver de realitzar un menú amb verdures a la planxa d'entrants i peix a la planxa de plat principal. Però les limitacions no van ser cap obstacle per treure la seva millor cara culinària i captivar el jurat.
Els participants van anar al concurs sense saber ben bé amb el que es trobarien per cuinar. «Vam anar a cuinar sense saber exactament de què disposàvem. Els equips teníem els mateixos ingredients i tot era a la planxa, volien ressaltar la cuina a la planxa», comenta Martí.
«Sabíem que hauríem de fer peix, però fins al dia abans no vam saber la resta d'ingredients i les condicions que tindríem. Nosaltres vam fer-lo a la planxa, i crec que és el que va marcar la diferència, perquè la resta feien elaboracions com papillots», afegeix Caramés.
El concurs de gastronomia és el segon any que se celebra dins el marc de 'Voiles Latines à Saint-Tropez', un esdeveniment en el qual es duu a terme una carrera de veles llatines de tot el mediterrani i un seguit d'actes durant dos dies.
respostes a "Dues caleres guanyen el concurs 'Jeunes Chefs' ..."