D'aquesta manera, el restaurant que dirigeix el xef Josep Margalef és un dels dos restaurants de les Terres de l'Ebre –l'altre és Les Moles, del xef Jeroni Castell, que disposa d'una estrella Michelin– que figura en aquesta guia. En la recomanació, es posa en valor la cuina de la tonyina roja del Mediterrani donat que «valoren el producte de proximitat i, evidentment, nosaltres tenim un producte molt important» explicava Margalef que encara està «sorprès» per formar part de la guia. «Estar en una llista amb restaurants amb estrelles Michelin i d'altres molt importants de tota Catalunya, la veritat és que per nosaltres és un goig» comenta.
Més de 500 professionals del sector —entre cuiners, xefs, caps de sala, propietaris, professionals de l'alimentació, crítics gastronòmics i bloguers— han contribuït a l'elaboració de la llista, triant els seus restaurants preferits en funció de diversos factors. D'aquesta manera, la guia reflecteix la diversitat d'especialitats i d'estils de cuina dels restaurants catalans, que apareixen llistats per ordre alfabètic. Alhora, tots els restaurants presenten un denominador comú: la seva ferma aposta per la recerca de la qualitat i l'excel·lència del seu servei i entorn.
respostes a "El restaurant ‘El Molí dels Avis' a la Guia del..."