El Pla de Millora de la Competitivitat del Sector del peix blau, elaborat entre el Govern, el sector i la comunitat científica, s'emmarca dins d'un model propi de governança pesquera i preveu una bateria d'actuacions que abordaran des d'aspectes biològics fins a la comercialització, la millora del producte, la reducció de costos de producció, els aspectes socials i el reforç dels controls.
La posada en marxa del Pla és un dels compromisos que el Govern va adquirir amb el sector per fer front a la crisi de preus i captures que es va registrar a començament d'any. Les conclusions d'aquest estudi es van presentar la passada setmana en una trobada entre l'Administració i el sector, per consensuar línies d'actuació.
Serret ha encoratjat el sector a continuar buscant sinergies i a desenvolupar iniciatives per impulsar la comercialització del peix blau i ha recordat a pescadors i armadors que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació treballa «activament» amb el sector pesquer per millorar la competitivitat econòmica i la sostenibilitat del sector.
respostes a "Meritxell Serret aplaudeix la implicació dels p..."