A les Notícies ens fem ressó de l'acreditació a la Mel dels Germans Sancho per utilitzar la marca ‘Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera', i a les dades demogràfiques del 2015 a Tarragona, on l'Ametlla de Mar té un lleuger descens de 120 habitants entre 2014 i 2015.
A l'Entrevista ens acompanya Mari Marsal, regidora de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, per ampliar la informació de l'oferta formativa que presenten per aquest hivern 2016 on destaquen els tallers artesanals, la formació continua, i les propostes per jubilats i aturats.
En el segon Club de Gastronomia, parlem amb Humbert Conti, un dels propietaris de Kensho Sake, el primer sake elaborat a Espanya, 100% mediterrani i amb arròs del Delta de l'Ebre.
I amb Calacultura, obrim l'ampolla d'Absenta per parlar del Premi Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar, centrat amb el primer guanyador d'aquest premi, Francesc Puigpelat.
respostes a "Sempre amb tu"