Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, un impuls per al sector
31 . Mai, 2013 a les 08:38La pesca de l'encerclament del peix blau al Golf de Sant Jordi, la llum, fa prop de tres anys que està passant per hores baixes. Per aquest motiu un dels objectius de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, organitzades conjuntament des de l'Ametlla de Mar i Cambrils, és revaloritzar el peix blau donant a conèixer el seu valor culinari i nutricional. Per tant, impuls al sector del peix blau.
Malgrat tot aquesta temporada sembla que està sent millor que la passada. "Tot i que la temporada que es va encetar el 20 de febrer sembla que va una miqueta millor ja fa anys que arrosseguem una situació crítica al sector. Hem estat buscant els motius però encara no hem rebut resposta", explica Josep Llambrich des de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar.
Recordem que fins al 2 de juny, 27 restaurants de Cambrils han ofert menús de 18 a 38 euros amb el peix blau com a protagonista. Després del 7 al 16 de juny 13 restaurants de la Cala agafaran el relleu. A més, a l'Ametlla de Mar durant les Jornades es repetirà l'experiència del Tapamar, amb la Tapa Blava en aquest cas, 15 bars oferiran la tapa blava amb peix blau i una consumició, per 2'5€.
respostes a "Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau, un ..."