Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Seminari tècnic de Màrketing per a Restauradors

27 . Abr, 2011 a les 10:31
per admin a Turisme
1592 reproduccions

Claus per a dinamitzar l' hostaleria del segle XXI

Aquests seminaris tenen la finalitat de fomentar la formació i l'especialització dels professionals dedicats a la restauració de l'Ametlla de Mar .
En aquesta primera jornada ens centrarem en donar les eines bàsiques per a dinamitzar:
· Un projecte de marketing
· Una estratègia de comunicació
· Nous canals de comercialització


L'objectiu principal d'aquesta jornada és:

·    Donar les eines de marketing elementals per crear, implementar i posicionar un restaurant.·
·    Ajudar a dinamitzar, promoure, executar accions de difusió i de comunicació.
·    Conèixer nous canals per a comercialitzar productes vinculats amb la gastronomia.
·    Potenciar les accions de promoció vinculades amb el sector gastronòmic.
·    Crear sinergies entre els diferents actors vinculats  amb la restauració local per a treballar plegats amb uns objectius comuns.


A qui va dirigida:

Propietaris de bars i restaurants
Productors i elaboradors de productes agroalimentaris.
Personal d'associacions, entitats encarregades de dinamitzar projectes de promoció i de comercialització del municipi.
Propietaris d'empreses de serveis turístics, allotjaments, agències de viatges,
Estudiants de turisme, emprenedors que vulguin ampliar els seus coneixements  en el sector enogastronòmic.


Organitza:
Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar Informació i inscripcions a  C/ Sant Joan, 55 (planta baixa), tel: 977456477, e-mail: turisme@ametllamar.cat


Col·laboradors:
El curs està impartit per Vinexus, consultora especialitzada en projectes enogastronòmics i turístics.  El dinamitzador responsable de dirigir el seminari de treball és: Carles Mera, soci consultor de Vinexus.
Master en Viticultura, Enologia i Marketing del Vi / Tècnic en Desenvolupament Turístic i Patrimoni Cultural /  Tècnic en Marketing Agroalimentari /   Tècnic en Gestió de Projectes de Turisme Cultural. Xarxes, Rutes i Itineraris Culturals / Tècnic Superior en Hoteleria i Restauració  / Dinamitzador Socio  Cultural/ Blogger especialista en Comercialització Enoturística
 http://carlesmera.blogspot.com


Metodologia:
Aquest seminaris estan pensats amb la finalitat que els coneixement adquirits es puguin aplicar directament al restaurant.
Jornada de formació de caràcter presencial.
Seminari de caràcter dinàmic i participatiu.


Format i durada dels seminaris:
Aquest seminaris inclouen una part d'exposició i coneixement i una part pràctica:
6 hores lectives de coneixement.
Un taller pràctic de 2 hores a treballar en grup.

Data i emplaçament:
Dilluns 9 de maig del 2011 . Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. C/ Sant Joan, 55.


PLANIFICACIÓ DE LA JORNADA.
Claus per a dinamitzar l'hostaleria del segle XXI
L'Ametlla de Mar


PRIMERA PART:


09.30- 09.45   hores     Presentació
09.45- 10.30  hores     Anàlisi de l'actualitat del sector hostaleria-restauració
10.30- 11.30   hores    Cuinem un servei: la innovació , la creació d'experiències
11.30- 12.00   hores    Coffee break
12.00- 12.45   hores    Elements clau en la implementació d'un projecte de marketing:  
12.45- 13.30   hores    Com crear una estratègia de comunicació.
13.30- 14.15   hores    Nous serveis, nous canals de comercialització


SEGONA PART:

16.00- 16.30  hores     Els actors i el territori: Com enriquir la oferta turistico-gastronòmica de l'Ametlla de Mar els allotjaments, la restauració, les botigues especialitzades...? Com treballar plegats per un mateix objectiu? La implicació, el compromís, les obligacions i els deures.

16.30- 18.00  hores    Taller pràctic:
·    Què podem dinamitzar conjuntament amb tot el sector hostaler de l'Ametlla que sigui identitari i diferenciador per promocionar la nostra gastronomia a nivell estatal?
·    Què ens podem inventar, que sigui innovador al sector?

 
18.00-  18.30  hores      Exposició de casos pràctics:
                                      Anàlisi i revisió conjunta dels temes tractats
18.30-  19.00  hores      Conclusions i clausura de la jornada


respostes a "Seminari tècnic de Màrketing per a Restauradors"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 5
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007