4a edició de la cuina al món
21 . Oct, 2010 a les 08:35Cinc tradicions culinàries
Durant el curs s'elaboren plats típics de cinc llocs diferents amb representació al curs amb la finalitat de donar-los a conèixer i que els participants aprenguin a fer-los i, alhora, mitjançant aquest intercanvi de receptes, sàpiguen més sobre la cultura d'aquests països, millorant així el coneixement entre les diferents nacionalitats que hi participen i propiciant l'apropament. En aquesta ocasió es cuinen plats típics del Marroc, França, Senegal, Perú i, no cal dir-ho, la Cala.
No oblidar la carmanyola
En finalitzar cada sessió, els participants poden endur-se a casa en la carmanyola una mostra del plat cuinat aquell dia per tal que puguin compartir-lo amb la seva família. Teresa Callau, regidora de Benestar Social, explicava que "ara fa quatre anys vam aprofitar que fèiem un curs d'integració de gent nouvinguda per fer aquest curs de cuina que de seguida va despertar l'interès de la gent. Cada any canviem els països participants perquè a La Cala tenim un nombrós grup de nacionalitats diferents. Però sempre participa el nostre poble amb els plats típics mariners. Esperem que tothom s'ho passi molt bé". El curs és gratuït perquè està subvencionat per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.
respostes a "4a edició de la cuina al món"